Beeldbewerking Foto

Links naar gratis en handige Foto Beeldbewerking tools

canva

Canva.com

Canva is anders dan Photoshop. Het is een makkelijke tool om designs te creëren. Er zijn gratis templates voor social media, zoals Pinterest, Instagram en YouTube. Maar ook ansichtkaarten en visitkaartjes templates zijn beschikbaar.
In een paar klikken kun je die templates aanpassen en je eigen tekst, foto’s en vormen toevoegen. Het is gratis software die je ook via een app kunt gebruiken. Je kunt alles online opslaan. Er is een betaalde versie met meer functionaliteit.
Platform: Web of app
Prijs: Gratis
Website: canva.com

pixelr

Pixler

Pixler is een online foto editor waarin je snel formaten kunt aanpassen. Handig is het Instagram format dat er al in zit. Je kunt retoucheren, bijsnijden, de achtergrond verwijderen en eigen tekst toevoegen. Er zijn ook tekst templates beschikbaar. Handig is dat je tekst kan toevoegen en er overheen kan tekenen, maar dan in aparte lagen. Retoucheren, tekst toevoegen in extra lagen, tekenen over je foto heen, ook als extra laag
Platform: Web of app
Prijs: Gratis
Website: pixlr.com

gimp

Gimp

Gimp is een gratis open source tool die beschikbaar is voor Mac, windows en Linux. Als je een klein budget uit wilt geven en je zoekt gratis software die lijkt op Photoshop dan is Gimp de perfecte oplossing voor je. De interface lijkt heel erg op Photoshop, dus als je daar al een mee gewerkt hebt, dan is het werken met Gimp best makkelijk. Je kunt werken met de populaire file formats, selecties maken, klonen en tekenen.
Platform: Windows, MacOS, Linux
Prijs: Gratis
Website: gimp.org

Deel deze marketing tooltip
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deze artikelen vind je misschien interessant

Scroll naar top

Krijg dit eBook direct gratis in je mailbox

Dit eBook zorgt er voor dat je stapsgewijs een goede inbound funnel op kunt zetten. Met een praktische en duidelijke uitleg.