E-mail

Links naar gratis en handige E-mail tools

MailPoet

Mailpoet is een plugin voor WordPress. Als je (campagne)site op Worpressdraait dan is Mailpoet een prima e-mail programma voor je campagnes. Alles is te managen vanuit 1 dashboard. Je kan afbeeldingen vanuit je eigen mappen uploaden zonder ze eerst in de cloud te zetten. Met 40 kant en klare templates om mee te starten en formulieren om je abonnees in te laten schrijven.
Platform: Web
Prijs: Gratis tot 1.000 abonnees
Website: mailpoet.com

Active Campaign

Er zijn genoeg e-mail tools die je helpen om relevante mails te targetten op specifieke doelgroepen. Je kan na een tijdje makkelijk het overzicht verliezen als je campagnes zich opstapelen. Door de standaard flow charts in Active Campaign hou je wel goed overzicht. Door het gebruik van simpele ja/nee vragen sluist Active Campaign je respondenten naar groepen respondenten hetzelfde gedrag hebben laten zien, zoals het openen van specifieke e-mails, bezochte pagina’s en inschrijvingen voor e-mail nieuwsbrieven.
Platform: Web
Prijs: vanaf $9 per maand tot 500 contacten
Website: activecampaign.com

Mailchimp

Mailchimp is marktleider onder de e-mail marketing tools. Het is een overzichtelijk en intuïtieve klantvriendelijke interface. Goede e-mail templates voor campagnes. Voor e-commerce minder geschikt. Interface verandert laatste tijd wel snel bij elke update, waardoor je het programma weer moet leren.
Platform: Web
Prijs: Gratis tot 2.000 abonnees en 12.000 verzonden e-mails. Extra abonnees, e-mails en features tegen betaling
Website: mailchimp.com

Deel deze marketing tooltip
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deze artikelen vind je misschien interessant

Scroll naar top

Krijg dit eBook direct gratis in je mailbox

Dit eBook zorgt er voor dat je stapsgewijs een goede inbound funnel op kunt zetten. Met een praktische en duidelijke uitleg.