SEO Analytics tools

Links naar gratis en handige SEO tools

Google Analytics

Het meest gebruikte analytics pakket op aarde. Voor een gratis pakket is Google Analytics verbazingwekkend robuust en werkt het goed samen met andere Google producten, zoals Optimize, Search Console en Data Studio. Je kunt je privacy bedenkingen hebben met Google Analytics, ook al zegt Google dat deze data je plek in de zoekresultaten niet beïnvloedt.
Prijs: Gratis
Website: analytics.google.com

Bing Webmaster

Google krijgt natuurlijk altijd alle credit, maar Bing Webmaster heeft een volledig pakket aan website en search analytics gegevens. Erg bruikbaar voor keyword rapportages, keyword onderzoek en crawler data.
Prijs: Gratis
Website: bing.com/webmaster

Google Search Control

Dit is één van de meest buikbare SEO tools die je kan vinden. Moderne SEO kan niet zonder toegang tot de data van Search Console van Google. Dit is de meest betrouwbare locatie voor informatie over hoe Google jouw website data verzamelt (crawlt) en een ranking geeft. En het is één van de weinige plaatsen waar je echt betrouwbare keyword data kunt vinden.
Prijs: Gratis
Website: search.google.com/search-console

Deel deze marketing tooltip
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deze artikelen vind je misschien interessant

Scroll naar top

Krijg dit eBook direct gratis in je mailbox

Dit eBook zorgt er voor dat je stapsgewijs een goede inbound funnel op kunt zetten. Met een praktische en duidelijke uitleg.