SEO Keywords tools

Links naar gratis en handige SEO Keyword tools

Answer The Public

Door de coole uitstraling wil je Answer the Public meteen gebruiken! Je vult een aantal keywords in en meteen krijg je een grote lijst aan vragen terug. Dat zet de klant weer centraal en geeft veel inspiratie. Je bent meteen gemotiveerd om al die vragen meteen voor je doelgroep te beantwoorden.
Prijs: Gratis
Website: answerthepublic.com

Keyword Explorer

Wow! 500 miljoen suggesties voor keywords, de meest accurate volumes met zoekopdrachten die er te vinden zijn. Je krijgt ook de MOZ moeilijkheidsscore voor keywords met CTR data. Het free community account van Moz geeft je 10 zoekopdrachten per maand. Elke zoekopdracht geeft tot 1000 keyword suggesties en ook een SERP (Search Engine Results Page) analyse.
Prijs: Gratis (tot 10 zoekopdrachten per maand)
Website: moz.com/explorer

Keyword Planner

Google’s eigen Keyword Planner is ooit gebouwd voor mensen die Google Ads inkopen. Maar het levert giga veel informatie die handig is voor SEO keyword planning. Het gebruikt Google’s eigen databronnen en heeft handige filters, bijvoorbeeld per land. Kijk uit met gegevens als competition (bedoeld voor betaalde plaatsingen) en volume. Deze laatste gegevens zijn af en toe wat verwarrend.
Prijs: Gratis
Website: ads.google.com/intl/en_in/home/tools/keyword-planner/

Keyword Sheeter

De site heette eerst Keyword Shitter, en dat gaf meer inhoud geeft aan de werking van de website. Vul één of meerdere keywords in en Keyword Sheeter komt met een gigantisch lijst met varianten.
Prijs: Gratis
Website: keywordsheeter.com

Ubersuggest

Ubersuggest is overgenomen door Neil Patel. Hij is een autoriteit op het gebied van SEO met vermeldingen door de Wall Street Journal, Forbes en zelfs de Verenigde Naties! De website biedt keyword suggestie. Er is ook een backlinks checker. Zo kom je erachter wie er naar jou en naar je concurrentie linkt.
Prijs: Gratis
Website: neilpatel.com/nl/ubersuggest/

Deel deze marketing tooltip
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deze artikelen vind je misschien interessant

Scroll naar top

Krijg dit eBook direct gratis in je mailbox

Dit eBook zorgt er voor dat je stapsgewijs een goede inbound funnel op kunt zetten. Met een praktische en duidelijke uitleg.