Social

Links naar gratis en handige Social tools

Hootsuite

Hootsuite is social media management systeem dat je een geintegreerd overzicht geeft waarin je al je social activiteiten kan beheren. Hootsuite ondersteunt onder andere Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube en Pinterest. Het is mogelijk om uitgesteld te publiceren en hier voor schema’s in te stellen. Hootsuite heeft een freemium model waarbij de basis functies gratis is, maar je moet betalen voor extra functionaliteiten. Er zijn je al zo’n 9 miljoen gebruikers voorgegaan. Je kunt met het programma berichten sturen naar de verschillende social media met veel minder stappen dan als je het per medium zou doen.
Prijs: Freemium. Je gaat betalen als je meer opties wilt of meer dan 3 gebruikers wil toevoegen.
Website: hootsuite.com

Coosto

Coosto is een cloud-based social media management pakket dat helpt om social media te monitoren, te onderzoeken en content te plaatsen. Deze drie functionaliteiten zijn ondergebracht in drie aparte onderdelen die ook elk apart geprijsd zijn. Het publishing pakket heeft de mogelijkheid content te plaatsen op Facebook, WhatsApp, Instagram, LinkedIn en Twitter Coosto heeft prettige mogelijkheden zoals een planningskalender, alerts, labelen van campagnes en targeten van doelgroepen.
Prijs: Vanaf €49 voor een Publish account.
Website: coosto.com

Tailwind

Tailwind gebruik je vooral om te posten op Instagram en Pinterest. Er is daarbij de mogelijkheid je Instagram post door te plaatsen op Facebook, zelfs met een andere beschrijving. Met Tailwind kun je makkelijk je posts plannen. Als je daarbij ook een abonnement neemt op Tailwind Tribes dan is het mogelijk een veel groter bereik te creëren. Je wordt lid van meerdere Tribes en hebt de mogelijkheid via andere Tribe members je content te verspreiden.
Prijs: €9,95 voor Pinterest, €9,95 voor Instagram, €5 voor Tribes.
Website: tailwindapp.com

Obiwan

OBI4wan is een Nederlands initiatief. Klant HEMA geeft op de site omschrijving van de mogelijkheden. “Bij HEMA maken we gebruik van OBI4wan voor webcare bij onze klantenservice, maar ook voor monitoring van campagnes en incidenten die zich op social media afspelen. OBI4wan is voor ons een overzichtelijke tool waar al onze Nederlandse, maar ook internationale social media kanalen zijn gebundeld. Door het inzetten van een chatbot hebben we een efficiency slag kunnen slaan, en kunnen we de klant beter helpen waar nodig. Daarnaast geven de rapportages ons feedback om campagnes en producten te optimaliseren” 
Prijs: Onbekend/maatwerk, maar reken op een flink prijskaartje.
Website: obi4wan.com

Deel deze marketing tooltip
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deze artikelen vind je misschien interessant

Scroll naar top

Krijg dit eBook direct gratis in je mailbox

Dit eBook zorgt er voor dat je stapsgewijs een goede inbound funnel op kunt zetten. Met een praktische en duidelijke uitleg.